26. decembar 2018.

 
 
Belgrade Riot festival 4 - 30 godina panka u Beogradu

 
  Četvrti Belgrade Riot festival biće održan 29.decembra od 20h u klubu Garaža. Na prednovogodišnjem pank druženju nastupiće Direktori, Dža ili Bu, NBG, SMF, Terrier i Blast 77.

Na samom kraju 2018. godine u klubu Garaža desiće se festival koji ni jedan panker u gradu ne treba da propusti – Novogodišnji Belgrade Riot festival okupiće bendove koji su bili nosioci pank scene sa kraja osamdesetih i početka devedesetih godina, ali neke nove bendove koji na pravi način nastavljaju beogradsku pank tradiciju. Tako će se na bini 29. decembra naći legendarni Direktori, Dža ili Bu, NBG i SMF, ali i Terrier i Blast 77.

„Očekujte ekskluzivne goste, dobru zabavu, druženje sa prijateljima koje ste ko zna kada videli na koncertima, jer ovo se ne propušta“ kažu organizatori festivala i pozivaju sve prave ljubitelje panka da u dobrom raspoloženju isprate 2018. godinu i daju podršku bendovima koji svojom svirkom i energijom i dalje pokazuju da su legende ovog žanra na ovim prostorima.

Satnica festivala:
20h - BLAST 77
21h – DIREKTORI
22h – DŽA ILI BU
23h – NBG
00h – TERRIER
01h – SMF

Ulaznice za Belgrade Riot 4 po ceni od 600 RSD u prodaji su u Žila Shop-u, Felix Shop-u (TC Sremska) i Gradskom kutku. Na ulazu u klub Garaža 29.decembra, ulaznice će biti dostupne po ceni od 800 RSD.

 
 

koncerti


E-Play
Dom omladine Beograd
2
4
.11.2018.




Proslava godišnjice rada jedne grupe dobar je povod za slavljenički koncert. To nam je priredio sastav E-Play sinoć u Domu omladine (Sali Amerikana) obeleživši 20 godina postojanja...